En renskötar hustrus vardag En renskötar hustrus vardag -

Sjukhus

Har just kommit hem från sjukhuset. Lilly blev väldigt dålig på måndag kväll så vi fick komma in akut på sjukhuset. Hon hade då haft feber i 11 dagar. På fredag var vi in till doktorn och fick pencelin men det hjälpte inte så det fick bli barnavdelningen.

Hon hade en sänka på 155 när vi kom in och var väldigt trött och hängig. Dom mistänkte att hon hade fått lunginflamation och det visade sig vara så när vi fick röntga henne på tisdag. Hon fick ha dropp under första dygnet tills hon började dricka själv sen har hon fått medecin direkt i kroppen medans vi varit där. Nu ska hon äta pencilin hemma och på måndag ska vi in igen och ta nya prover så att det inte är på väg tillbaka.

Ush det finns inget värre än när barnen är sjuka.Man känner sig så maktlös när man sitter bredvid och inget kan göra. Hoppas nu bara att hon får bli helt frisk.

eller vad tror du?
Postat av: Karolina.G

Hoppas att Lilly snart blir frisk. Ibland önskar jag att man kunde byta plats med dem. Det som har förvånat mig många gånger är hur tappra de små liven är när de är på sjukhus.

2008-12-12 @ 08:16:55
Postat av: kusin vitamin

Vad härligt att ni kommit er hem.

Jag ringer er nog senare idag.

Kram!

2008-12-12 @ 09:31:12
URL: http://josefingardestrom.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Hur många barn man än har så blir man lika orolig och maktlös när de är sjuka. Som tur är har vi inte behövt ligga på sjukhus så många gånger men jag minns när Fredde fick "snuva i höften". Han var väl så där 5-6år och en morgon kunde han inte stödja på ena benet. Usch så många tankar som for genom huvudet och för att inte tala om mor och farföräldrars fasa om vad det kunde vara för åkomma. Penicellin och vila sen var det bra på någon vecka. Puh! Lycka till och sköt om er i juletid!

2008-12-14 @ 12:50:33
URL: http://lisaamting.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nu har Anton fått vykort!!!

Så fin liten gubbe hon ritade till honom.

Rätt gulligt att hon ville skriva till Anton när hon låg där och var sjuk. :)

2008-12-17 @ 18:15:40
URL: http://toffersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0