En renskötar hustrus vardag En renskötar hustrus vardag -

Du ljuva lappe liv

På väg till Daniel med en ny skoter. Tundran hade havererat på morgonen och skandicen gav upp nån dag tidigare. Sista skrot högen på väg ut i skogenMitt andra hem tror jag iblandArbetsplats träff i renskötar kretsar

Två taggade hundar som ville hänga påValla var inte helt säker på vad som skulle göras men Tira verkade ju tycka att det skulle bli kul så bäst att hänga på

Arbetsmiljö problem i renskötseln : avgaser plus kyla.Vallas första skoter sittning betyget blir MVG

Dagen gick väl inte helt bra. Foxen höll inte särskilt länge. Daniel flög över styret och spräckte gpsen. Hans bil vägrade starta.

Du ljuva lappe liv är inte som alla tror.Fråga Daniel efter den här dagen, renarna flyttades typ baklänges i princip, det var - 26, djup snö, allt bara pajar. Hm. Skulle behöva alla dom där bidragen som folk säger att vi får för att försöka rusta upp maskin parken. Nån som vet var man kan söka dom????


eller vad tror du?
Postat av: Ramona

Jag måste säga att hon gör sig snygg på skotern....lagen om allts jävlighet kan man väl kalla Daniels dag i kylan....hoppas de kan hosta fram vart man kan finna dessa bidrag. Valla behöver något snyggt och rejält att sitta på.

2010-01-31 @ 10:02:36
Postat av: Sockenvägens Söta

Ha, ha tja en liten tröst mitt i bedrövligheten får du iaf om du tittar in hos mig ;-P

2010-02-01 @ 12:32:01
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0