En renskötar hustrus vardag En renskötar hustrus vardag -

Valla på MH

japp i dag har vi gått MH. Det gick över förväntan. Klart att det var konstigt och läskigt ibland.

Valla är ganska cool som inte leker med vem som helst, allra minst konstiga människor som verkligen verkar lek sugna.

Saker som far fram efter marken kan man ju kolla in men ligger dom sen stilla struntar jag fullkomligt dom.

Konstiga overaller i skogen är läskiga så det är bättre att ägna sig åt publiken tills matte verkar ha koll på läget.Men sen kan man ju vandra oberört förbi några gånger om det nu är det dom vill.


Plötsliga ljud bör man hoppa till för en snabbt kolla så att det inte är något ätbart eller något annat intressant.

Mystiska figurer i skogen tacklas bäst genom att gräva en grop och lägga sig i och titta lite förstrött på dessa. Man kan ju inte vara oartig utan hälsar gärna på dessa när man får. hm säger matte. Lite mer intresse eller vakt hade ju varit på sin plats.


Leka med matte när det smäller är kul, visst måste man kolla lite men om det inte verkar braka något genom skogen så kan man fortsätta leka. eller beundra matte om det nu va det man sysslade med.

Ja så kan man sammanfatta dagen
eller vad tror du?
Postat av: Gittan

Hej!

Har läst runt lite på din blogg. Vilket annorlunda liv ni lever där upp än mot oss här nere i söder. Låter spännande!!Min fråga till dig är: Vad hade du för symtom innan du tog proverna?Vilka prover tog du på Scandlab? Var det 24-timmars urin och saliv-kortisol?Vad visade proverna? Jag har nämligen massor av symtom, men mitt urinprov visade normala värden. Har inte tagit saliv-kortisol än.Hur mår du nu efter behandlingen? Såg att du var orolig att det var en placeboeffekt i början. Vore mycket tacksam om du svarade för jag orkar inte leva så här längre. Tröttheten och mjölksyran i benen förtär och varje dag är en kamp. Har fått diagnosen ME/CFS, men tror inte själv på den.Mvh/Gittan2010-09-20 @ 15:06:21
Postat av: Gittan

Tack för e-mail svaret.

2010-09-20 @ 18:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0